#children, #copiii, #parents, #uk, carti pentru copii

Cum să publicați o carte pentru copii – Londra

Happy Hippo și Kind Gose este cărticica pe care am publicat-o in Iulie 2021 în Londra.

Scriu această postare deoarece multe persoane m-au contactat pentru a le da câteva sfaturi, raspunde la întrebări.

Cartea mea este publicată de o editură independenta, asta înseamnă 100% drepturi de autor. Dezavantaje sunt si aici destule, dar pasiunea și scopul cărții sunt mai importante pentru mine.

CUM?

Pasul 1. Ai obținut ISBN-ul cărții? Ai nevoie de câte un ISBN (cod de bare) pentru fiecare format al cărții. Hippo și Goose este în format fizic -paperback și electronic pe Amazon Kindle.

Pasul 2. Ai pdf-ul cărtii cu ilustrațiile? Daca răspunsul este DA! atunci este timpul pentru printareeeeee, si aici ai nevoie de o căutare buna pe Google. Eu îți pot da o recomandare cu prețuri foarte bune și calitate de nota 10, scrie mi aici pe e-mail http://www.moncojbooks.com

3. Ar trebui acum să ai cartea în mânuțe, fii mândră/ mândru de realizarea ta! You did it! Dar partea cea mai dificila începe acum, știi de ce?

4. Promovarea cărții, practic a muncii tale dedicate celor mai frumoase suflețele de pe acest pământ. Cartea să fie pe website, Amazon și rețele de socializare.

Pasul 5. Nu-ți pierde speranța, adu-ti aminte scopul cărții și zâmbetele inocente ale copiilor care deja ți-au deschis cartea.

Pentru mai multe detalii despre Hippo si Goose aveti link-ul de mai jos.

http://www.moncojbooks.com

http://www.moncojbooks.com

Amazon Kindle format aici https://www.amazon.co.uk/Happy-Hippo-Goose-Crina-Mondoc-ebook/dp/B098TKTH8W/ref=sr_1_2?crid=1380S9XB7PZJO&keywords=happy+hippo+and+kind+goose&qid=1646476411&sprefix=%2Caps%2C241&sr=8-2

Îmi puteți scrie pe moncojbooks@gmail.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s