#children

Drumul spre succes

De multe ori acest drum nu este deloc drept, lin. Drumul spre succes este plin de gropi, urcușuri, eșec, bolovani și așa de prin tufiș mai iese câte un șerpișor.

În 2010 am plecat spre drumul meu, la vârsta de 14 ani, un număr minor și fără buzunare, dar cu vise mărețe și curaj. În timp ce prietenii mei erau la 25km depărtare fiecare cu familia, rutina lor zilnica, viața de seara sau noapte, eu eram într-o cameră cu alți colegi de liceu, o baie comună și cu tema la mate, engleza încă neterminată.

Mi-am atins obiectivele prin muncă și zicala ”never give up” dacă azi o fost greu, mâine va fi mai bine. Educația și munca te scot din sărăcie, îți deschid larg ochii, îți dai seama ce-i viața și ce se întâmplă în jurul tău pe o scală mai largă, nu doar pe câțiva km.

În 2014 am terminat liceul. In 2017 am absolvit facultatea. Acum mi-am atins obiectivele cu care am plecat din comunitatea mea in luna Septembrie, anul 2010.

Succesul a fost educația pe care am primit-o de a lungul anilor, pot să mă angajez cu o diplomă de licență, am cunoștințele necesare și mai mult, știu ce înseamnă să fi o femeie independentă.

Munca, educația, ai ieșit din zona ta de confort rezultă în a avea succesul pe care ți-l dorești mai ales când aparții de o comunitatea dezavantajată.

Sunt multe de scris, multe de povestit, tot ce citiți mai sus sunt doar câteva rânduri dintr-o carte cu zeci de pagini.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s