biblia, biblie, viata vesnica

Partea REA și VESTEA BUNĂ

Încă de când ne naștem avem în noi natura cea păcătoasă, odată ce creștem este și vizibilă.

Păcatul a venit în lume odată cu ispitirea Evei, care a luat fructul interzis din copacul BINELUI și RĂULUI. Satan care era transformat în șarpe, pe el să dați vina. De atunci păcatele au început să apară, rușinea, frica, crima, și așa mai departe.

Aseara, îi povesteam lui Daniel despre cum Eva a fost ispitită și cum moartea a fost introdusă în natura noastră. Știți că în aceea grădină exista, de asemenea și copacul VIEȚII VEȘNICE!?

Ne întrebam cum ar fi fost să trăim veșnic, dar oare am fi vrut?

Am ajuns la concluzia că NU, nu vrem, viața asta nu trebuie să fie veșnică, în cer ne așteaptă ceva mult mai MINUNAT și PERFECT, mi ales acum în anul 2020, cu toate evenimentele triste ce se întâmplă în lume…

Așa cum zice și titlul, în principal omul își arată partea mai puțin bună, dar cu bunătate lumească și gânduri ascunse. Atunci când îl cunoști pe Dumnezeu, și ceea ce a făcut el pentru tine, te rogi pentru viața veșnică, citești biblia, și înțelegi însemnătatea versetelor, vei descoperi că Dumnezeu pune în tine și o parte mai buna, natura LUI.

2 CORINTENI 5:17 ”Căci, dacă este cineva în Hristos, este o făptură[a] nouă. Cele vechi s-au dus, iată că toate lucrurile s-au făcut noi”

COLOSENI 3:10 ”şi v-aţi îmbrăcat cu omul cel nou, care se* înnoieşte spre cunoştinţă, după** chipul Celui ce l-a făcut”.

Avand sau cunoscând natura Dumnezeiască, harul Lui, bunătatea Lui, noi încă experimentam viața în carne (to ”live in the flesh”), natura păcătoasă, DAR înăuntrul nostru cunoaștem ce vrea Dumnezeu pentru noi, și cum să acționam. Deci dacă alegi să te comporți ca un nebun, să invidiezi, să bârfești, să experimentezi MÂNDRIA care pentru mine este cel mai ”bleg” și plin de nebunie păcat.

Și totuși, la un moment dat o sa murim, dar…

Hei, am și un mesaj încurajator pentru noi/voi/toată lumea THERE IS ETERNAL LIFE, EXISTĂ VIAȚA VEȘNICĂ!

Domnul vrea să îți ofere acest CADOU, tot ce trebuie să faci, este să te rogi cu credință și să mărturisești că ești un păcătos dar vrei să primești iertare și viața veșnică. Trebuie să ne gândim la această viață de pe Pământ ca este temporară, dar apoi există ceva veșnic.

Vestea bună este – Cu toate că avem partea rea, Dumnezeu ne iartă, ne dă viață veșnică, și ne dă din natura Lui.

Photo by Wendy van Zyl on Pexels.com

1 thought on “Partea REA și VESTEA BUNĂ”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s